top
 
 
l
handicape kid senior care senior care r
     
 

     

 

 

 

Ouderen Zorg

Ouderenzorg is bedoeld om ondersteuning te bieden aan mensen die bij het ouder worden meer en vaker last krijgen van verschillende aandoeningen. Dit kan op zowel geestelijk als lichamelijk gebied zijn.

Merkt u dat (een van) uw ouders niet meer in staat is om zelfstandig voor zichzelf te zorgen. Dat ze minder voor zichzelf koken en nauwelijks meer buiten komen? Er komt een moment dat u ze liever niet meer alleen achterlaat, omdat ze niet goed meer voor zichzelf kunnen zorgen.

Een oudere die verhuist naar een verzorgingshuis ervaart dat als het afscheid nemen van de zelfstandigheid. En dat willen de meeste ouderen niet. Dat begrijpen wij en daarom leveren wij ouderenzorg op maat. Zodat u met Zorg Au pair  thuiszorg de juiste zorg krijgt in uw vertrouwde omgeving. 
Wij kiezen samen voor zorg, die bij uw leven en belevingswereld aansluit.
Ons Zorg Au pair helpt u om de dag te structureren en ondersteunt zij of hij u om zelf uw dagelijkse dingen te blijven doen.

Ervaart u beperkingen door uw geheugenbijvoorbeeld door Dementie, Alzheimer, Parkinson of Handidicap, Multiple Sclerose,  Amyotrofische Laterale Sclerose (ALS) etc ?
Dan bent u bij Babs Zorg aan het goede adres, want wij bieden een goed en betaalbaar alternatief voor een verzorgingstehuis of een verpleeghuis. Sommigen van de ziekte van ouderdom  kan snel verloop of langzaam gaan.

Zorgbureau

De werkgever is het zorgbureau Babs Zorg . Wij regelen de belastingen, sociale zekerheid en wat verder nog nodig is om de Slowakse, Tsjech of Hongaarse ZorgAu pair in Nederland te mogen laten werken. Als opdrachtgever verzorgt u een maandelijkse vergoeding en regelt u de kost en inwoning zoals een kamer in uw huis. 

Wat kost het?

De kosten 24 uur zorg aan huis:

U betaalt maandelijks een vast bedrag van € 2450,- en de kosten van kost en inwoning bij u thuis van de verzorgende. Er zijn voor u geen bijkomende kosten zoals belastingen, registratie etc.. De verzorgende verblijft bij u in huis (inwonend). Van u wordt verwacht dat zij onderdeel is van uw gezin.

Een ZorgAu-pair is daardoor bereikbaar voor iedereen en wordt vergoed uit een persoonsgebonden budget (pgb). Iedereen met een indicatie komt voor een pgb in aanmerking en heeft daarmee een vrije keuze van zorg.

Zorgverleners binnen de Europese wetgeving

De zorgverleners komen uit Slowakije, Tsjechje of Hongarije. Zij voldoen aan de Europese wetgeving en mogen ze werken in Nederland. Na die 12 maanden zorgen wij ervoor dat u altijd direct een nieuwe zorgAupair heeft. En natuurlijk helpen wij u om de overgang naar uw nieuwe persoonlijke zorgAu pair in huis soepel te laten verlopen.

Onze Zorg Au pair bestaat uit twee standaard mogelijkheden:

Basis Zorg

Zorg Au pair uit een EU-land met een vakopleiding die vergelijkbaar is met de Nederlandse opleiding ‘Helpende Zorg & Welzijn’ (zie verderop).

Zieken Verzorgende

Indien de zorg verleend moet worden door een hoger gekwalificeerde zorgverlener met extra of specifieke ervaring.


   

 
KLIK OM PROFIELEN VAN DE KANDIDATEN TE BEKIJKEN

kandidaat per direct

           
     
k