top
 
 
l
 handicape kid senior care senior care r
     
 

     

 

 

 

Over ons

Babs Zorg Bureau is een zorg bemiddelingsbureau voor  thuiszorg.
Thuiszorg is zorg die bij mensen thuis wordt gegeven. Het kan gaan om persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding, maar ook om huishoudelijke hulp.
Voor mensen die zo lang mogelijk in zijn/haar eigen omgeving willen wonen, is het ook mogelijk om een verzorgende in huis te nemen.
Deze vormen van zorg voor ouderen en jongeren mensen is een initiatief van Babs Zorg Bureau met een hart voor deze groep mensen.

Ouderen zorg is bedoeld om ondersteuning te bieden aan mensen die bij het ouder worden meer en vaker last krijgen van verschillende aandoeningen. Dit kan op zowel geestelijk als lichamelijk gebied zijn.
Om die te kunnen realiseren, bieden wij onze zorg au pairs uit EU landen voor ouderenzorg, particuliere of thuiszorg, kinder thuiszorg of gehandidicaten thuiszorg.

De grote deel van onze zorg au pairs komen uit EU-landen als Slowakije en Tsjechje. En die komt door de kosten voor levensonderhoud in een aantal EU-landen veel lager liggen dan in Nederland.

Voor de keuze van de juiste kandidaat ontvangt u graag volledige en goede informatie over vaardigheden, persoonlijkheid, ervaringen en opleiding. Zowel in Nederland als ook in het buitenland, heeft Babs Zorg Bureau een breed en ervaren netwerk om u de geschikte kandidaat te presenteren!

 

                                                                                                                        

   

 

KLIK OM PROFIELEN VAN DE KANDIDATEN TE BEKIJKEN

Senior care

vind ik leuksFacebook

           
     
k