top
 
 
l
 handicape kid senior care senior care r
     
 

     

 

 

 

Over ons
 • Babs Zorg is een zorg bemiddelingsbureau voor particuliere thuiszorg.
  Deze vormen van zorg voor ouderen en jongeren mensen is een initiatief van Babs Zorg met een hart voor deze groep mensen.
  Ouderenzorg is bedoeld om ondersteuning te bieden aan mensen die bij het ouder worden meer en vaker last krijgen van verschillende aandoeningen. Dit kan op zowel geestelijk als lichamelijk gebied zijn.
 • Om die te kunnen realiseren, bieden wij onze zorg au pairs uit EU landen voor ouderenzorg, particuliere thuiszorg, kinder thuiszorg of gehandidicaten thuiszorg.
  De grote deel van onze zorg au pairs komen uit EU-landen als Slowakije en Tsjechje. En die komt door de kosten voor levensonderhoud in een aantal EU-landen veel lager liggen
  dan in Nederland.
 • De basis van een succesvolle samenwerking begint bij het werven van het juiste profiel en een gedegen selectie/screening.
  Voor de keuze van de juiste kandidaat ontvangt u graag volledige en goede informatie over vaardigheden, persoonlijkheid, ervaringen en opleiding. Zowel in Nederland als ook in het buitenland, heeft Babs Zorg Agency een breed en ervaren netwerk om u de geschikte kandidaat te presenteren!
 • Hoewel ons kantoor is gevestigd te Apeldoorn, is onze service op heel Nederland en BelgiĆ« gericht.

 

                                                                                                                        

   

 

KLIK OM PROFIELEN VAN DE KANDIDATEN TE BEKIJKEN

kandidaat per direct

vind ik leuksFacebook

           
     
k