Referentie

Au pair / Nanny in Rotterdam Ik ben erg blij met de hulp die ik heb via Babs Au pair Agency. Ik ben heel lang bezig geweest met allemaal verschillende hulpen via Marktplaats en andere bureaus. Maar Ik vind het fijn eindelijk een bedrijf te hebben gevonden die zorgt dat ik zeker weten iemand in huis heb. En de kandidaat is niet alleen gediplomeerd of ervaren en ik merk dat ook qua haar begeleiding ten opzichte naar mijn gehandicapt kind. Ik ben nu voor het eerst erg hoopvol om voor lange termijn een betrouwbaar iemand te hebben. Ik vind Babs Au pair Agency een goed en betrouwbaar bureau en ook mensen die een Persoon Gebonden Budget hebben aan te raden. Familie De Boer uit Rotterdam

Met vriendelijke groet

Nanny in Amsterdam

Erg positief. Nadat familie aanvraagformulier heeft gestuurd werd ik binnen 1 dag gebeld voor interview bij thuis (dat vind ik ook zeer aangenaam). Ik heb verder alle benodigd documenten gestuurd en voor sneller procedure gekozen. Binnen een week was er kandidaat bij mij thuis die ging helpen bij de dagelijkse routine vanaf het moment dat de kinderen zijn opgestaan totdat ze weer naar bed gaan en ook bij het huis schoonhouden.
Eindelijk een langdurige relatie, waarbij kwaliteit en vertrouwen mijn uitgangspunten waren! Echt een aanrader!

Groetjes, Familie Homayer

Gastgezin uit Amsterdam

Au pair in Den Haag

Goed Bureau! Jij vraagt, zij zorgen ervoor. Al bijna 2 jaar maak ik gebruik van de diensten van 
Babs Au pair Agency. Gewoon fijne dat je erop kunt vertrouwen dat er bijna 6 dagen per week voor 5 uurtjes per dag iemand is die je help met kinderen en het huis schoonhouden.
Kortom, ik ben blij dat ik Babs Au pair Agency heb gevonden!!!

Familie Freeling uit Den Haag

Met vriendelijke groet,

Au pair in Amsterdam

Zeer positief. Werd snel contact opgenomen. Snel een afspraak gemaakt, goede intake.
Ik ben zeer tevreden. Ik ben echt al bijna een jaar op zoek naar een betrouwbaar Au pair bureau en sinds onze eerste Au pair in huis o.a. de inzet en instelling van de kandidaat.
Ben ik nu voor het eerst weer erg hoopvol om voor lange tijd een betrouwbaar iemand te hebben (goed gescreend).

Familie Memed uit Amsterdam

Met vriendelijke groet,

Au pair in Utrecht

Zeer tevreden. Werd snel teruggebeld en binnen een week had wij een top au pair in huis. En prijs (bemiddelingskosten) alleszins redelijk.

Familie Eikelkamp

Met vriendelijke groet,

Au pair in Apeldoorn Wij zijn Familie van Leeuwen wonen in Apeldoorn. Wij kennen Babs Au pair Agency iets meer dan half jaar. Geweldig! Hoe je geholpen wordt, er is veel aandacht, dat kom je haast niet meer tegen. De mate waarin de bemiddeling bureau is bij de bemiddeling betrokken, van mij krijgt zij een dikke 9. Ik zou andere mensen aanraden via Babs Au pair Agency hen kandidaten laten werven. Zij streeft wel naar optimale kwaliteit. Familie De Leeuwen uit Apeldoorn

Met vriendelijke groet,

Wat zeggen onze klanten over ons!

door family Homayer, Amsterdam

"Erg positief. Nadatik het familie aanvraag formulier had gestuurd, werd ik binnen 1 dag gebeld voor een interview bij mijn thuis (Een aangename verrassing). Ik heb meteen daarna de benodigde documenten gestuurd en voor een sneller afhandeling..... "

Share This