Nanny verzekering

Nanny verzekering voor uw Nanny regelen 

Wie een au pair in huis heeft is verantwoordelijk voor zijn of haar ziektekostenverzekering. Via ISIS Au pair verzekering kunt u dit gemakkelijk regelen. U kunt twee verzekeringen afsluiten. De ISIS Au Pair Verzekering is speciaal gemaakt voor gastgezinnen en hun au pair. 

Au pairs in Nederland worden door de Sociale verzekeringsbank gezien als werknemers. Dit heeft als gevolg dat au pairs verplicht zijn om een Nederlandse basisverzekering voor ziektekosten af te sluiten.
Aan de uitvoering van deze regelgeving zitten in praktijk een aantal haken en ogen en de dekking van een basisverzekering is niet volledig voor iemand die van buiten Nederland afkomstig is. 
Per 1-6-2013 is een nieuwe wet in werking getreden (MOMI) en hebben de referent (au pair bureau) evenals de werkgever (het gastgezin) zorgplicht richting de au pair. 

Waarom de au pair verzekering?
Met deze verzekering is er dekking voor calamiteiten (o.a. bij ongeval, overlijden & repatriëring).
De verzekering kan ingaan op moment van vertrek, zodat de au pair verzekerd is op het moment dat ze naar Nederland afreist.
Gastgezin en Au pair organisatie hebben hiermee aan een deel van de zorgplicht voldaan.

Online aanvraagformulier Isis Au Pair Verzekering. Met dit formulier kan de Au Pair Verzekering van Isis worden afgesloten.

Wat zeggen onze klanten over ons!

door family Homayer, Amsterdam

"Erg positief. Nadatik het familie aanvraag formulier had gestuurd, werd ik binnen 1 dag gebeld voor een interview bij mijn thuis (Een aangename verrassing). Ik heb meteen daarna de benodigde documenten gestuurd en voor een sneller afhandeling..... "

Share This