Au pair in huis nemen

Hoe werkt dat?

  • Als het gastgezin het aanvraagformulier (online op de website) ingevuld en naar ons heeft gestuurd, krijgt zij binnen een paar dagen de bevestiging binnen. Verder nemen wij contact met u op voor interview bij u thuis. Graag doen wij een inspectie in verband met sanitair faciliteiten en de kamer van de Au pair.                                     
  • De aanvraag is vrijblijvende en kosteloos
  • Meestal is mogelijke uit meerdere cv’s de Au pair te kiezen, zo niet dan nemen wij contact met onze buitenlandse collega’s voor veder zoeken.

De overeenkomst tot bemiddeling

  • Tijdens het interview informeert de medewerker van BabsAupairAgency het gastgezin over de Au pair programma, de programmakosten en de wijze van betaling.
  • Na het interview komen het gastgezin (opdrachtgever) en BabsAupairAgency (opdrachtnemer) overeen met de opdracht (zoektocht naar een geschikte kandidaat), waarin de gemaakte afspraken omtrent de te zoeken kandidaat, de startdatum, de Au pair programma, de bemiddelingskosten etc. zijn vastgelegd.

Hoe zit met programmakosten

  • Interviewkosten: Interviewkosten is €80 (eenmalige) binnen een straal van 100 km vanuit Apeldoorn (Nederland) en binnen een straal van 200 km vanuit Apeldoorn (België en Luxemburg). Daarbuiten betaalt u per km 0,30 cent.

Bij een succesvolle bemiddeling brengen wij de kosten in rekening en die zijn te betalen in twee termijnen:

  • 1e termijn bij acceptatie (contact met kandidaat) en onderteken van plaatsing overeenkomst (gastgezin en kandidaat): 75% van de programmakosten.
  • 2e termijn te betalen binnen 8 dagen na aankomst van de kandidaat bij het gastgezin: 25% van de programmakosten.

Commissie buitenlandse Agenten
BabsAupairAgency betaalt een commissie aan onze buitenlandse agenten voor het ontvangen van de kandidaat dossiers.
Deze commissie kan tot €200 oplopen (per kandidaat). BabsAupairAgency brengt het gastgezin bijdragen in rekening van €40 per geplaatste kandidaat.

Garantie 
Mocht onverhoopt een door ons voorgedragen en aangenomen kandidaat binnen de proeftermijn vertrekken, dan wordt de gehele selectieprocedure kosteloos herhaald.
Ons streven is gericht op een langdurige relatie, waarbij kwaliteit en openheid de uitgangspunten zijn.
Als u vragen hebt, dan kunt u contact met ons opnemen via 055-5347232 of email ons voor meer informatie.

 

Wat zeggen onze klanten over ons!

door family Homayer, Amsterdam

"Erg positief. Nadatik het familie aanvraag formulier had gestuurd, werd ik binnen 1 dag gebeld voor een interview bij mijn thuis (Een aangename verrassing). Ik heb meteen daarna de benodigde documenten gestuurd en voor een sneller afhandeling..... "

Share This