Wat is Nanny

Wie is een Nanny voor uw gezin

Ons Nanny is zorgvuldig voor u geworven, gescreend, geïnformeerd en getraind door onze  buitenland partners. Daarnaast werken we samen met IAPA bureaus gespecialiseerd in het werven van Nanny. Al onze partners zijn ervaren in het screenen en begeleiden van kandidaten.

Onze kandidaten worden geselecteerd op basis van ervaring, vaardigheden, opleiding, motivatie en persoonlijkheid. Alle kandidaten  zijn uit EU-  landen spreken Engels of Duits en zijn zeer gemotiveerd en flexibel. U ontvangt een uitgebreid dossier over de kandidaten: een uitgebreid interview rapport en beoordeling van onze lokale interviewer, uitkomsten persoonlijkheidstest (psychometrische), medische verklaring, referentieonderzoek, motivatiebrief en foto’s.

Babs Au pair Agency screent de kandidaten  volgens de richtlijnen van BONAPA  (Branche Organisatie Nederlandse Au Pair Agentschappen), IAPA (International Au Pair Association) en de IND (Immigratie en Naturalisatie Dienst). 
Een buitenlandse Nanny is een Nanny met een rijke zorgervaring voor kinderen. De Nanny kunt u 5 tot 6 dagen per week flexibel inzetten (minimaal 36 uur). In overleg met de Nanny kan zij ook licht huishoudelijk werk en schoonmaakwerkzaamheden verrichten.

De buitenlandse Nanny kan bij de familie inwonen, maar u kunt ook een externe kamer voor uw Nanny huren.
Ons  Nanny heeft geen visum nodig, en kunnen daarom op korte termijn in reizen en langer dan een jaar blijven. Zij komen uit  EU – landen en zijn vanaf  21 jaar en ouder.
De inwonen  Nanny komt niet in aanmerking voor Kinderopvang Toeslag (KOT), omdat ze geen Nederlands spreken. Ons inwonen Nanny met een pedagogische achtergrond (diploma), die uitwonend zijn, Nederlands spreken of in twee verschillende  familie werken komen wel in aanmerking voor KOT.

Nanny
Nanny werkuren 35 en 40 uren per week, met uitzondering van een of twee keer babysitten.
Nanny is meestal blij om mee te reizen met het gezin.
Salaris varieert afhankelijk van leeftijd en ervaring. Ze kunnen gemiddeld tussen €300/400 (netto) per week verdienen. 

Nanny Verzekering
De familie is verantwoordelijk voor het afsluiten van een ziektekosten- en reisverzekering voor de buitenlandse kandidaat. 

Algemene informatie over salaris Nanny

Arbeidsovereenkomst
Iedere Nanny sluit samen met het gastgezin een arbeidsovereenkomst af.
In de arbeid overeenkomst worden de contractuele afspraken vastgelegd zoals salaris, vakantiedagen, ziekte, opzegtermijn etc.

Als Nanny krijgt u netto uitbetaald dat in arbeidsovereenkomst is opgenomen. Dit houdt niet dat het gastgezin geen belasting hoeft over het loon te betalen. Het is dus verstandig maandelijks een bedrag hiervoor te reserveren.
Het gastgezin kan de administratieve werkzaamheden via Babs Au pair Agency laten verbeuren. 

Wat zeggen onze klanten over ons!

door family Homayer, Amsterdam

"Erg positief. Nadatik het familie aanvraag formulier had gestuurd, werd ik binnen 1 dag gebeld voor een interview bij mijn thuis (Een aangename verrassing). Ik heb meteen daarna de benodigde documenten gestuurd en voor een sneller afhandeling..... "

Share This